Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμένοι έφυγαν από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι των Κτηνοτροφικών Συλλόγων της Κρήτης, αφού η συνάντηση με τον Μιχάλη Καρχιμάκη δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν.
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ξεκάθαρα στους κτηνοτρόφους ότι δεν υπάρχουν χρήματα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυσή τους, σημειώνοντας βέβαια ότι το υπουργείο, η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά θα συμβάλουν ώστε να υπάρξει αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου και ενίσχυσή τους για να καταφέρουν να επιβιώσουν στο μέλλον.
Στη χθεσινή πολύωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Καρχιμάκης έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμη για να ενημερωθεί πλήρως, αλλά και να εξετάσει τα αιτήματα και τις προτάσεις των κτηνοτρόφων, τις οποίες κατέθεσαν οι εκπρόσωποι τους, για να δηλώσουν οι τελευταίοι ότι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να ζητούν συνεχώς πίστωση χρόνου και ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.
Έ ρε βούρδουλα που θέλουμε ...θέλει χρόνο για να ενημερωθεί λέει ο υπουργός των ....e-mail, όμως άλλα έλεγε το Μάρτιο του 2009....... για διαβάστε τι;! ΕΔΩ  Διαβάστε και αυτό ΕΔΩ

Όπως είναι γνωστό το κοινοβούλιο δεν λειτουργεί άρα δεν νομοθετεί.
Αν υπολογίσουμε ότι το κράτος βρίσκεται σε αδράνεια και υπολειτουργεί καθώς δεν έχουν ορισθεί ακόμα οι Γενικοί Γραμματείς όλων των υπουργείων που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό του κράτους, καταλαβαίνουμε τι οργάνωση και τι σχεδιασμός είχε γίνει από τη νέα κυβέρνηση. Ας ελπίσουμε στις επόμενες 60 ημέρες να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αποκατασταθεί το κύρος του κοινοβουλίου για να μην έχουμε και πάλι μια από τα ίδια. Όσο για κάτι πρώην Κλουζό που γίνανε απότομα υπουργοί, καλύτερα τους πήγαινε ο ρόλος τους σαν ..αντιπολίτευση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: