Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΟΥΤΕ ΤΣΙ ΜΕΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΣ΄ ΑΝΑΜΕΣΑΔΕΣ

Κύριε διευθυντά,
Συζήτηση μεγάλη τις τελευταίες ημέρες για την ΑΝΕΝ, τη ναυτιλιακή εταιρεία Κισάμου, όπως εμείς τη γνωρίζουμε. Ποιοι ευθύνονται για τον ... καταποντισμό της και ποιοι θα τη σώσουν, τα ζητούμενα.
Ούτε "τσι μέσες φαίνεται ούτε τσ' αναμεσάδες" η ΑΝΕΚ. Λες και δεν ήταν ο κύριος μέτοχος, λες και έντεχνα δεν υφάρπασε τη χρηματοδότηση της άγονης γραμμής, λες και δεν μπορούσε να εντάξει στο πρόγραμμά της τη σωτηρία της μικρής αυτής ναυτιλιακής εταιρείας.
Θα μου πείτε οι κρατούντες σήμερα στη ΑΝΕΚ, ως επιχειρηματίες, το συμφέρον τους μετρούν! Και καλά κάνουν.
Καραβοκύρηδες όμως έγιναν με τη "μαγιά" μιας λαϊκής εταιρείας του Νομού. Δεν άξιζε άραγε τον κόπο, ή δεν είχαν υποχρέωση να σώσουν... και μιαν άλλη, που δημιουργήθηκε ως συνέχεια της πρώτης;


Με εκτίμηση
Χ.

Υ.Σ Επιστολή στα Χ.Ν

Καλά στόχευσε ο άγνωστο Χ αλλά πόσοι θα τον ακούσουν......... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: