Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

Τροχαίο ατύχημα έγινε χθες το βράδυ λίγο πριν της 21.00 μ.μ στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, έξω από την Εθνική τράπεζα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα που περνούσε  διάβαση. Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν έτρεχε και δεν κτύπησε σοβαρά η άτυχη γυναίκα, που βρισκόταν για 15 λεπτά στο οδόστρωμα έως ότου έλθει το ασθενοφόρο.

Δυστυχώς άλλη μια φορά φάνηκε ο πρόχειρος σχεδιασμός που υπάρχει σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης με την παρατεταμένη αδιαφορία και τις ρουσφετολογικές μονοδρομήσεις. Στο σημείο αυτό μιας και από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται πάνω από 200 παιδιά, υπάρχει διάβαση πεζών αλλά λόγω της δημοτικής μας αδιαφορίας έχουν σβήσει οι γραμμές έτσι οι πεζοί περνούν και τα αυτοκίνητα δεν σταματούν. Επιτέλους ας κάνει κάποιος αυτά που πρέπει ή καλύτερα ας εφαρμοστούν οι αποφάσεις που έχουν παρθεί από τα Δ.Σ του δήμου. Μονοδρόμηση της Ομογενών Αμερικής, καλύτερος φωτισμός σε όλη την Ηρώων Πολυτεχνείου και ας ασπριστούν οι διαβάσεις, ή στην καλύτερη περίπτωση ας μπουν επιτέλους φανάρια. Κεντρικό σημείο είναι, κίνηση πολύ, παιδιά περνούν καθημερινά από εκεί όπως και πολλοί ηλικιωμένοι αφού τράπεζες και νοσοκομείο είναι όλα εκεί.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: