Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !

Δύο εταιρείες από την Κρήτη στη λίστα των πλουσιότερων !!!
Τα “Πλαστικά Κρήτης” της Οικογένειας Λεμπιδάκη και τα “Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.” που δραστηριοποιείται στα Χανιά, είναι οι δύο κρητικές εταιρίες από τις 300 πανελλαδικά οι οποίες καλούνται να πληρώσουν το μερίδιο “κοινωνικής ευθύνης” που τους αναλογεί, σύμφωνα με νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.
Στην πρώτη θέση κερδοφορίας βρίσκεται ο ΟΠΑΠ, ενώ υψηλότατη κερδοφορία παρουσιάζουν επίσης οι εταιρίες Ο.Τ.Ε., Coca – Cola, Τιτάν, Marfin Investment Group και Motor Oil.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τη λίστα που επεξεργάστηκε η ICAP, η Cosmote που ανακοίνωσε προ φόρων κέρδη για το 2008, 534,4 εκατομμύρια ευρώ.
Η Vodafone ανακοίνωσε προ φόρων κέρδη 237 εκατομμύρια ευρώ, η Πόρτο Καρράς κέρδη 177 εκατομμύρια ευρώ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προ φόρων κέρδη 149 εκατομμύρια ευρώ, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία κέρδη 112 εκατομμύρια ευρώ, η Nestle προ φόρων κέρδη 91,9 εκατομμύρια, η Αττική Οδός κέρδη 83 εκατομμύρια και η ΟΤΕ Ακίνητα κέρδη προ φόρων 82,4 εκατομμύρια ευρώ.
Καιρός ήταν να πληρώσουν αν και όλο και κάτι θα σκεφτούν οι εταιρείες για να τα πάρουν πίσω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: