Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Αξιότιμοι κύριοι της Κυβερνήσεως, κύριε Υπουργέ των Οικονομικών.
Πριν από τις Εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, είχατε εξαγγείλει πως το πάγωμα στις αυξήσεις των αποδοχών στους μισθούς και τις συντάξεις είναι Αντικοινωνικό και Αντιπαραγωγικό για την Εθνική Οικονομία και τους Εργαζόμενους, και σήμερα οι εξαγγελίες σας είναι στην κατεύθυνση: πάγωμα των αυξήσεων στις αμοιβές άνω των 2.000 Ευρώ τον μήνα.
Άρα συνειδητά παραπλανήσατε του Έλληνες πολίτες, η κάνετε λάθος στις σημερινές σας εξαγγελίες.
Με βάση την αναλογική εφαρμογή του Ν. 2251/1994 Άρθρο 9, παράγραφος 2, όπου λεπτομερώς ορίζεται, ότι όποιος παραπλανά τους πολίτες στις συναλλαγές και στην διαφήμιση, διώκεται.
Καλούμε τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή, να κινήσει τις διαδικασίες για παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών και να εφαρμόσει τις διατάξεις του Ν. 2251/1994.

Δεν υπάρχουν σχόλια: