Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΝ- ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

Το Δ.Σ της ΑΝΕΝ έγινε τελικά στον Πειραιά το περασμένο Σάββατο και μάλλον για άλλη μια φορά οι θεσμικοί παράγοντες (Κρήτης - Πελοποννήσου και περιχώρων) έμειναν στα ...λόγια. Δυστυχώς από τα λεγόμενα αυτών που είχαν την διάθεση να διαρρεύσουν μερικές πληροφορίες φάνηκε πόσο καλά είναι μελετημένα τα πράγματα, και γιατί παρά τα χίλια δίκια των μικρομετόχων τα τσακάλια ..... ξανανίκησαν.
Η ΑΝΕΚ έκανε την δουλειά της και χάρισε τις μετοχές της στον μοναδικό ενδιαφερόμενο και παρ όλη την αγανάκτηση μας, η κίνηση αυτή έγινε για να ξελαφρώσει λίγο από  το χρέος των 7.000.000Ε που έχει η ΑΝΕΝ αυτήν την στιγμή!!
 Ένα  άλλο σημείο που αν αληθεύει, μας έρχεται μπούμερανγκ, είναι η προσωπική ενόχληση του μεγαλομετόχου της ΑΝΕΚ προς τους θεσμικούς φορείς της εταιρείας (Δήμο Κισάμου-Δήμο Καλαμάτας-Νομαρχία Χανίων-Μεσσηνίας) για την πώληση του πακέτου των μετοχών στην τιμή των 10.000 Ε ...πριν πολύ καιρό. Πράγμα που κρατήθηκε μυστικό ή πέρασε στα ψιλά γράμματα των θεσμικών μας επειδή έβλεπαν το μεγάλο χρέος της εταιρείας τότε και μάλλον όλοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια !!!
Σήμερα η εταιρεία κατάφερε, με πληροφορίες, και έριξε το χρέος της στο μισό, προσπαθεί δε να αντικαταστήσει τα παραιτηθέντα μέλη με νέα ώστε να κάνει και τις τελευταίες κινήσεις της που είναι...περίεργες όσο και πάλι άγνωστες στους μικρομετόχους. Κάτι ακούγετε για Καλαμάτα μεριά!!
Πρόταση για μέλος του νέου Δ.Σ έγινε και σε παράγοντα της επαρχίας μας αλλά μάλλον δεν έτυχε αποδοχής!!!

Βέβαια όλα αυτά είναι απλές πληροφορίες και σε αυτό το σημείοθέλω να ρωτήσω, άραγε γιατί κανένα θεσμικός εταίρος δεν παίρνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων, να τα διαβάσει, που μπορεί,  ώστε να μας πει την αλήθεια και να μην μας παραμυθιάζει με ανακρίβειες και μισόλογα;
Μήπως δεν του τα δίνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: