Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΣΕΙΡΗΝΕΣ & ΣΕΙΡΗΝΕΣ

Δοκιμαστική ήχηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Ηλεκτρονικών Σειρήνων Συναγερμού (Σ.Α.Τ./Η.Σ.Σ.) διάρκειας 1΄(11.00΄ - 11.01΄), πραγματοποιήθηκε σήμερα παρασκευή σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η δοκιμαστική ήχηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης ΤΑΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2009» και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης, ή ανησυχίας, στον πληθυσμό της χώρας.Φυσικά την ακούσαμε -αν και λίγο βραχνή μας φάνηκε- και στο Καστέλλι.
Όμως οι σειρήνες που ακούστηκαν στις 13.05 μ.μ δεν ήταν  από άσκηση αλλά τα πυροσβεστικά που έτρεχαν προς το μεγάλο πολυκατάστημα του ΙΝΚΑ που πήρε φωτιά. Η φωτιά ευτυχώς δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις χάρις την ψυχραιμία των εργαζομένων αλλά και των ανδρών της πυροσβεστικής και γρήγορα τέθηκε σε πλήρη έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: