Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΝ- ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ

18 του μηνός θα συνεδριάσει τελικά το νομαρχιακό συμβούλιο, μιας και ο κ. Αρχοντάκης είναι εκτός Ελλάδος και στην τακτική αυτή συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα της ΑΝΕΝ. Φυσικά το θέμα μπήκε για να ενημερωθεί το νομαρχιακό συμβούλιο, από τον προτεινόμενο νέο αντιπρόεδρο της εταιρείας και νομαρχιακό σύμβουλο, κ. Μάρκο Κατσουλάκη για τα γεγονότα που έγιναν στο Δ.Σ του περασμένου Σαββάτου.
Τελικά και οι δυο Καστελλιανοί που τους έγινε πρόταση για να στελεχώσουν το Δ.Σ αρνήθηκαν. Πάντως το Δ.Σ με επικεφαλής τον κ. Σαραβελάκη κατάφερε; λένε να συμμαζέψει τα χρέη της εταιρείας και από τα 7.000.000 ε περίπου που ήταν να το ρίξει στα 3.500.000Ε. Θα δούμε γιατί εμπιστοσύνη δεν υπάρχει τώρα ότι και να κάνει η εταιρεία. Φυσικά παράξενη και η σιωπή των Καλαματιανών που ξεκίνησαν το θέμα!! Μάλλον κατά εκεί ετοιμάζεται να πάει το καράβι, όταν και άμα μπορέσει να ταξιδεύσει!! Οπότε ικανοποιημένοι προς το παρόν και αυτοί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: