Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤHΡΙΟ

Τι ομάδα είναι ο Πρωθυπουργός μας
- Πρόεδρε, θα μου λύσετε μία απορία; Τι ομάδα είστε;
- «Παναχαϊκή», απάντησε χαμογελώντας διάπλατα! Ως βουλευτής Αχαΐας έχει κάθε λόγο να στηρίζει την ένδοξη Παναχαϊκή, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήταν πειστικός ! Κι επειδή το χάρισμα της επικοινωνίας το έχει έμφυτο, αν όχι... κληρονομικό, σχεδόν αστραπιαία έσπευσε να συμπληρώσει:
- «Αλλά πάνω απ’ όλα είμαι Εθνική Ελλάδος»!
- «Και η Εθνική; Τι βλέπετε, θα κερδίσουμε αύριο;», τον ρωτήσαμε για να εισπράξουμε την... παγωμάρα:
- «Μακάρι. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε στους Ολυμπιακούς»! ήταν η απάντηση που σήκωνε... Ζονκ και επειγόντως φροντιστήριο.
- Στους Ολυμπιακούς;

http://www.gazzetta.gr/content/view/54735/4/

Ήταν και ο Καραμανλής μια παικτούρα, τον θυμάστε με τι άνεση έκανε τα κοντρόλ, αλλά και ο Παπανδρέου μάλλον δεν πάει πίσω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: