Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΕΝ-ΑΝΕΚ

Oυσιαστική στήριξη της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Νότου απ' όλους τους μετόχους της, προκειμένου να υπάρξει επόμενη μέρα για την εταιρεία, ζήτησε χθες από τα Χανιά ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΝ, Κυριάκος Σαραβελάκης.
Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος διαβάζοντας τις δηλώσεις του ισχυρού πλέον άνδρα της ΑΝΕΝ. Είναι δυνατόν σήμερα που δεν υπάρχει καράβι δεν υπάρχει δρομολόγιο δεν υπάρχει διοίκηση, ο κ. Σαραβελάκης να κάνει τέτοιες δηλώσεις; Τι νομίζει ότι επειδή του χάρισαν τις 350.000 μετοχές έχει δικαίωμα κι από πάνω να μας κοροϊδεύει;
Ντροπή.
Ερωτηθείς αν η ΑΝΕΚ, που είχε το «πάνω χέρι» στη διοίκηση της εταιρείας, έκανε -διαχρονικά- τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ΑΝΕΝ, ο κ. Σαραβελάκης απάντησε ότι «η ΑΝΕΚ, αυτό που ήθελε και αυτό που μπορούσε να προσφέρει στην εταιρεία το έκανε».
Φυσικά και έκανε ότι μπορούσε, πήρε το καράβι το έκανε ότι ήθελε μετά το παραπέταξε, πήρε την άγονη γραμμή με άλλο καράβι τώρα και αφού βλέπει ότι δεν την συμφέρει πια μας πετάει το γάντι της αποχώρησης και της αδιαφορίας. Αυτό βέβαια θα έπρεπε να το κάνει όταν το καράβι είχε ακόμα την άγονη και όχι τώρα "μαμά" ΑΝΕΚ, όχι τώρα. 
Ντροπή!!
Αν οι Κισσαμίτες σύμβουλοι βγουν και πουν αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια και πως πολεμήθηκαν για να αποχωρήσουν από το Δ.Σ τότε κάποιοι κύριοι που το παίζουν σήμερα λυπημένοι δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν!!! Ας έκαναν γρηγορότερα την αυτοκριτική τους όταν έπρεπε και όταν τους έλεγαν ότι το καράβι πάει ολοταχώς για "ξέρα". Σήμερα έχουν και μούτρα να λένε ότι φταίνε οι τοπικές κοινωνίες για αυτό το χάλι !
Ντροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: