Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μέτοχοι ΑΝΕΝ Μεσσηνίας
Σανταρόζα 96 Καλαμάτα Τ.Κ 24100
Email diasn@otenet.gr
Προς  Νομαρχία Χανιών - Δήμο Κισάμου
Κοινοποίηση: Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων – Καλαμάτας
Υπουργείο Οικονομικών, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  Βουλευτές Μεσσηνίας  και  Χανίων -Συνήγορο του Πολίτη  , Μ.Μ/Ε
Καλαμάτα  1-11-2009
Κύριε Νομάρχα, κυρία Δήμαρχε κύριοι νομαρχιακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι, είμεθα μέτοχοι της ΑΝΕΝ στην Μεσσηνία. Η νομαρχία Χανίων και  Δήμος Κισάμου είχε την πρωτοβουλία της δημιουργίας της ΑΝΕΝ με την συμπαράσταση του γέροντα μητροπολίτη Ειρηναίου. Όλοι εμείς ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία σας συνεισφέραμε με τις οικονομίες μας στη δημιουργία της  εταιρείας Λαϊκής Βάσης ΑΝΕΝ, προκειμένου να γίνει πράξη το όνειρο των περιοχών μας για την ανάπτυξη και την επικοινωνία της Κρήτης (Κισάμου) με την Πελοπόννησο.
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων ανέλαβε και διαχειρίστηκε τα χρήματα των μετόχων, καταστρατηγώντας ευθύς εξ αρχής τους όρους που θεσπίστηκαν από την επιτροπή της Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να δοθεί η άδεια συσσώρευσης του μετοχικού κεφαλαίου. Αγόρασε βαπόρι γερασμένου αντί καινούργιου ή οκτώ ετών όπως προέβλεπε η άδεια συσσώρευσης του κεφαλαίου. Διόρισε υπαλλήλους της προτίμησης του και με την ΑΝΕΚ που πήρε το 20% καθόριζαν τα διοικητικά συμβούλια και διαχειρίστηκαν την εταιρεία που τελικά κατάληξε στο σημερινό αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε γραμμή ούτε βαπόρι αλλά και  να μην υπάρχει κανενός είδους ενημέρωση που πήγαν τα χρήματα των μετόχων και το τι μέλει γενέσθαι.
Σας καλούμε λοιπόν εσάς που είχατε την πρωτοβουλία της δημιουργίας της εταιρείας της Λαϊκής Βάσης (ΑΝΕΝ) να αναλάβετε πρωτοβουλία και να μας ενημερώσετε για την τύχη της ΑΝΕΝ και των χρημάτων των μετόχων.
Με τιμή, οι μέτοχοι:
Τριάντος Νικόλαος , Κουμάντος Παναγής, Σταθάκης Βασίλειος, Καμαρινός Γεώργιος, Αφοί Αναγνωσταρά, Ψώνης Αντώνης, Λατινιώτης Σάκης, Μουργής Νικόλαος, Δημόπουλος Ηλίας, Τέτας Γιώργος, Τέτας Δημήτρης, Αργύρης Παναγιώτης, Κακαλίκας Δημήτρης, Κουρκουτάς Ιωάννης, Δάρας Ιωάννης, Δάρας Γεώργιος, Δάρας Κων/νος, Τζωρτζίνης Νικόλαος, Κατσούλα Δέσποινα, Δρακοπούλου Παναγιώτα, Δρακόπουλος Δημήτριος, Δημόπουλος Παναγιώτης Αργύρη Ασπασία, Αργύρη Αικατερίνη, Αργύρη Βιολέτα, Αργύρη Αγγελική- Αντιγόνη, Αργύρη Ανθη, Προιμάκης Εμμανουήλ, Σπηλιώτης Ευάγγελος, Τούντας Μαρίνος, Τούντας Αρίστος, Καραμπάτος Χρήστος, Γεωργιόπουλος Ανδρέας, Κατσούλας Παναγιώτης, Χριστοδούλου Παναγιώτης, ,Κουρλέτης Αποστόλης , Κούτρας Χαράλαμπος , Σταθόπουλος Ιωάννης Μανιάτης Ηλίας , Πουλάκος Γιώργος,  ακολουθούν άλλες υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: