Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Οι περισσότεροι δήμοι έχουν ήδη κατασταλάξει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά καθημερινά ανακοινώνονται και άλλες εκδηλώσεις, ώστε και αυτό το καλοκαίρι να είναι καλλιτεχνικά πολύ "πλούσιο". Με αγωνία λοιπόν και εμείς περιμένουμε την δημοτική επιχείρηση του δήμου μας να μας ανακοινώσει τις φετινές εκδηλώσεις. Τώρα γιατί αργεί, ένας θεός ξέρει!
Πάντως εκτός από τον Κρητικό γάμο που μας έγινε ...συνήθεια και κάτι Πέμπτες που μαζευόμαστε στην μικρή πλατεία μας τι άλλο άραγε έχει το φετινό μενού; Τον "κουρέα της Σεβίλης" θα τον δούμε; Αγροτικός Αύγουστος θα φιλοξενήσουμε φέτος ; Ή μήπως θα την βγάλουμε μόνο με .... καραγκιόζη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: