Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Στην Κίσαμο βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης και πιστεύω ότι θα μάθουμε όλη την αλήθεια για τον κ. Παπαγιάννη, τις μηνύσεις και το κλείσιμο του Μπλοκ του Παπαγιάννη www.pressmme.blogspot.com
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει ένας πολύ άγριος πόλεμος ανάμεσα στους τρεις δημοσιογράφους με αφορμή σκληρές επιθέσεις που έχει εξαπολύσει το pressmme εναντίον του Χρήστου Ράπτη, του Γιάννη Κουρτάκη και του Θανάση Καφέζα (πρόεδρος δ.σ. του δημοτικού σταθμού 9,84).

Μια ανάσα από τον flash είναι ο γνωστός Κισσαμίτης δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης. Ο Νίκος έχει κλείσει με τον Πέτρο Κυριακίδη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και αν δεν αλλάξει κάτι από τον Σεπτέμβριο θα κάνει εκπομπές στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό όπου έκανε και μεγάλη καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: