Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ


Η δήμαρχος Κισάμου, κ. Φρόσω Σκουλάκη, έδωσε σήμερα συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων. Μετά από σφοδρή επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα εναντίον του κ. Καλαιτζάκη, υπερασπίστηκε το έργο της στον δήμο και κατηγόρησε ανοικτά, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης για κομματικά παιχνίδια και παραπλανητικές υποσχέσεις προς τους δημότες (με την συνένωση των δήμων εννοούσε μάλλον). Φυσικά το καλύτερο μας το άφησε στο τέλος της συνέντευξης, που από τα λεγόμενα της μας προέκυψε και η πρώτη υποψηφιότητα για του χρόνου, έτους δημοτικών εκλογών. Η κυρία δήμαρχος θα είναι από ότι φαίνεται και η ίδια πιστεύει, υποψήφια την επόμενη τετραετία.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον οι αντιδράσεις κάποιων "μνηστήρων" του ιδίου χώρου που τον τελευταίο καιρό κάνουν τεράστιες προσπάθειες να είναι οι ..... αντικαταστάτες της.

Φυσικά καλά κάνει αφού το θέλει, αλλά επιτέλους ας σκεφτούμε σοβαρά και την περίπτωση να κατέβουν όλοι μαζί σε κοινό ψηφοδέλτιο. Εκεί θα φανεί τι αγαπάμε περισσότερο; Τον τόπο μας ή δουλεύουμε για την υστεροφημία μας και το.... κόμμα του κάθε βολευτή !!!!
Δυστυχώς η Κίσαμος έχει δοκιμάσει τα κομματικά "μαγειρέματα" και ποτέ δεν ευτύχισε να δει μια άσπρη μέρα μέσα από αυτά, χρόνια τώρα. Απλά κάποιοι έφτιαχναν τις δουλειές τους και κάποιοι χόρευαν τρελά τα βράδια των εκλογών, γιορτάζοντας την πρασινιμπλέ νίκη τους. Η επόμενη μέρα όμως ήταν η ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: