Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009

32 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΕΝ

Αλήθεια τι συμβαίνει με τη λειτουργία της ΑΝΕΝ; Κανονικά θα έπρεπε να έχουν κάνει την ετήσια Γενική συνέλευση αλλά μέχρι τώρα δεν ακούσαμε τίποτα. Που είστε κύριε αντιπρόεδρε; (εννοεί τον Β΄ Αντιπρόεδρος Δημήτριος Καφαντάρης, Εκπρόσωπος Νομ. Αυτ. Μεσσηνίας).
Άλλες φορές λαλούσατε στα μέσα ενημέρωσης, να μας πείτε γιατί αυτή η σιωπή; Ψάχνω να βρω τι διαφορά ανάμεσα στους Σομαλούς πειρατές και σε αυτούς που διαχειρίζονται την δική μας εταιρεία λαϊκής βάσης;
Νομικός δεν είμαι αλλά το θέμα αυτό πρέπει να εξεταστεί και από τον κύριο εισαγγελέα της Καλαμάτας διότι εδώ στη Μεσσηνία τα θύματα αυτής της υπόθεσης είναι
μερικές χιλιάδες που πίστεψαν στο όνειρο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το Καστέλι του νομού Χανίων και έδωσαν τα λεφτά τους.
ΑΠΟ DIASNEWS ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: