Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ

Το 30% έφτασε η μείωση τζίρου στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από την 1η Ιουλίου οπότε απαγορεύθηκε το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, λένε οι πράκτορες και προσθέτουν ότι «το ποτήρι ξεχείλισε» με το νόμο που πέρασε η κυβέρνηση αυτήν την εβδομάδα για επιβολή φόρου 10% στα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια. «Ο νέος φόρος μας αποτελείωσε» λένε οι πράκτορες, που χθες ξεκίνησαν απεργία διαρκείας και καλούν την κυβέρνηση να τον πάρει πίσω.

Εγώ ξέρω ότι πολλές οικογένειες θα σωθούν, με αυτό που συμβαίνει τώρα. Έχει καταντήσει αηδία με τα τόσα...πόσα είναι άραγε; παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Από παντού μας τα πέρνουν.... ΛΟΤΤΟ...... ΠΡΟΠΟ.......ΤΖΟΚΕΡ.......ΚΙΝΟ....... ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ.......ΠΡΟΤΟ.......SUPER 3....... EXTRA 5...... άντε γεια !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: