Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΤΡΑΧΗΛΑΣ & ΒΙΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΣΑΜΟΣ;

Απαράδεκτη η κατάσταση σε όλη την παραθαλάσσια μεριά της Γραμβούσας (Τράχηλας-Βιγλιά-Καλυβιανή). Σκουπίδια και σακούλες σε όλη την παραλία. Μάλιστα ακόμα είναι στοιβαγμένα τα σκουπίδια από τον καθαρισμό του Μαΐου των σχολείων της Γραμβούσας. Αν θυμάμαι καλά ήταν και η τοπική αρχή εκεί τότε!!! Τα ξέχασαν με αποτέλεσμα να ξαναγεμίσουν οι παραλίες.
Σήμερα λοιπόν μια δημοτικός σύμβουλος μόνη της καθάρισε ένα μεγάλο κομμάτι στα Βιγλιά. Μπράβο της αλλά που ήταν και οι υπόλοιποι; Ακόμα σε παραλία 4 χιλιομέτρων δεν υπάρχει ούτε ένας κάδος κύριοι! Εκτός αν η Γραμβούσα δεν είναι Κίσαμος !
Τα συγχαρητήρια μου και άξιος ο μισθός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: