Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ - ΑΦΡΑΓΚΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ... ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

9 μήνες κλείνουν σε λίγες μέρες οι συμβασιούχοι του ΥΠ.ΠΟ και δυστυχώς δεν έχουν πληρωθεί ακόμα !! (Συμβασιούχοι ειδικού λογαριασμού)
Το υπουργείο αλλά και η κυβέρνηση μάλλον είναι σε παρατεταμένες διακοπές γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η στάση αυτή. Το τραγικό είναι ότι μετά από αυτούς τους ταλαίπωρους, πήρε ακόμα μερικές χιλιάδες νέους συμβασιούχους με 8μηνες συμβάσεις που και αυτοί είναι απλήρωτοι. Δεν έφταναν τα χάλια αυτά αλλά πριν δυο μήνες ξαναπήρε συμβασιούχους που και αυτοί είναι απλήρωτοι! Τελικά δεν έχουν τον θεό τους. Μετά βγαίνει ο κ. Παυλόπουλος, κουστουμαρισμένος και λέει ότι θα μονιμοποίηση 80.000 αορίστου χρόνου συμβασιούχους. Σαν δεν ντρέπονται που κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Να κάτεχα έχει αναρωτηθεί κανένας από την κυβέρνηση, γιατί από το ΥΠΠΟ μάλλον όχι, πως αυτοί οι συμβασιούχοι πληρώνουν ΔΕΗ - ΟΤΕ- ΕΦΟΡΕΙΑ -ΤΡΑΠΕΖΕΣ - πως ζουν, πως είναι δυνατόν να είναι τόσο νομοταγείς, όταν το κράτος τους χρωστάει 10.000 Ε ; Αναρωτήθηκαν αν έχουν άλλους πόρους, αναρωτήθηκαν αν χρειάζονται βοήθεια, αναρωτήθηκαν αν τους έχει απομείνει δύναμη να προσφέρουν εργασία ; Μπα !!!!!
Οι περισσότεροι είναι οικογενειάρχες με 15-18 χρόνια υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ, άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν καμιά άλλη δουλεία, άνθρωποι που υπομονετικά υπομένουν γιατί είναι του..... πολιτισμού!!! Άλλοι είναι οι απολίτιστοι !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: