Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Καλοκαίρι, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, προβλέπεται θερμόμετρο από το κανονικό κατά δύο περίπου βαθμούς, ενώ οι καύσωνες των 40 βαθμών Κελσίου θα είναι μόνο δύο και θα διαρκέσουν λίγες μόνο ημέρες.
Κατά πληροφορίες ο πρώτος καύσωνας θα γίνει αισθητός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Ευκαιρία λοιπόν για μια εξόρμηση στον Μπάλο, τα Φαλάσαρνα, το Ελαφονήσι και για τους λάτρεις του "λίγοι και καλοί" το Κεδροδάσος.

ΜΠΑΛΟΣ
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ
ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ
ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: