Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Η ........ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!

«Τα δύο τελευταία χρόνια λόγω των ακραίων κλιματολογικών συνθηκών περιορίστηκαν στο ελάχιστο οι ψεκασμοί για τον δάκο. Με αποτέλεσμα να παραμείνουν αδιάθετα αποθέματα του σκευάσματος Lebaycid με δραστική ουσία fenthion». Η υπηρεσία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα αποθέματα, εισηγήθηκε στο Ανώτατο Συμβούλιο Γεωργικών Φαρμάκων τη δυνατότητα χρήσης τους. Το Συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά, οπότε και εκδόθηκε η σχετική απόφαση που αποτελεί σύμφωνα με το υπουργείο δείγμα «χρηστής διοίκησης εφόσον αποφεύγεται η σπατάλη του δημοσίου χρήματος».

Βρε κορόιδα (σορυ) αγρότες γιατί χολιάζεται τόσο αν θα τις ψεκάσουν ή όχι τις ελιές σας; Αν δεν τις φάει ο δάκος θα φάνε το λάδι κάτι επιτήδειοι μεγαλολαδάδες !! Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα δυο "κακά" προτιμότερο χίλιες φορές να τις πιρουνιάσει ο δάκος παρα να το δείτε να το εκμεταλλεύεται ο"μάγκας" ή να σας μείνει αμανάτι στην υπόγα!!!

2 σχόλια:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Οι "μάγκες με τις μεγάλες μασέλες", που παράγγειλαν αυτές τις ποσότητες, ενώ είχε ανακοινωθεί η σταδιακή απαγόρευση του, δεν κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα; Γιατί πρέπει να το ... "λουστεί" το περιβάλον και όχι αυτοί, Έ;;;;;;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Έχεις δίκιο ΠΑ. ΝΙΚΟ !!!!
Τι τα χρειαζόμαστε τα ψεκάσματα ;
Καθαρό λαδάκι αψέκαστο ανόθευτο αλλά το ανώτατο Συμβούλιο φαρμάκων έχει άλλη αποψη.