Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πολύ αστυνόμευση τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Κίσαμο !!!
Κατά αρχήν είχαμε δυο μπλόκα της τροχαίας πολύ νωρίς το πρωί 08.00π.μ.. Ήταν στημένα στην ανατολική και στην δυτική είσοδο της πόλης και κανείς δεν έμπαινε αλλά ούτε έφευγε δίχως έλεγχο. Οι αγουροξυπνημένοι Καστελλιανοί πιάστηκαν στην φάκα και από ότι άκουσα πάνω από 30 κλήσεις δόθηκαν στους "κοιμισμένους" οδηγούς.
Τα πρόστιμα είναι μεγάλα και δυστυχώς σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη δεν χρειάζεται αυτό να γίνεται χαράματα αλλά και μέσα στην πόλη. Ας κάνουν τα μπλόκα εκτός της πόλης, γιατί λίγοι βάζουν κράνος μέσα στην πόλη και λιγότεροι φορούν τις ζώνες τους. Οι περισσότεροι πάνε στις δουλειές τους και δεν ετοιμάζονται για..."κόντρες" όπως κάποιοι νομίζουν!!!

Λίγο αργότερα είδαμε στα σύνορα των τριών δυτικών δήμων της επαρχίας Κισάμου, να πετά ένα .... ελικόπτερο. Λέτε να εντόπισαν κάτι; Οι επόμενες μέρες θα το δείξουν!!!

Και ένα συμπέρασμα
Το ανθρωποκτονιών της Ελληνικής αστυνομίας έχει διεθνώς ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά εξιχνίασις δολοφονιών ... κάπου στο 70%.
Η αντιτρομοκρατική τα τελευταία 7 χρόνια έχει ποσοστό … 0%, αλλά και εκεί πάλι πρώτη είναι, αλλά από την ...ανάποδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: