Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΔΩΡΕΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΩΝ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "CRETAN DAILY CRUISES" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων επισκέφθηκε ο κ. Περικλής Χηνόπουλος εκπροσωπώντας την "CRETAN DAILY CRUISES", προκειμένου να παραδώσει εκ μέρους της εταιρείας δωρεά συμπυκνωτών οξυγόνου προς το ίδρυμα.
Την παραλαβή εκ μέρους της Διοίκησης του ΔΓΧ έκανε ο κ. Μιχάλης Καράκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χηνόπουλο "για την προσφορά και την ευαισθησία που επιδεικνύει η εταιρεία απέναντι σε συνανθρώπους και ιδρύματα του νομού". 
Ο κ. Χηνόπουλος από την πλευρά του υποστήριξε ότι " Κάνουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε κοινωνικές ανάγκες. Πόσο μάλλον προς ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως αυτή των συνανθρώπων της Τρίτης ηλικίας, των απόμαχων της ζωής, που έχουμε όλοι χρέος να τους εξασφαλίζουμε ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του ΔΓΧ και στο Δήμο Χανίων για την σοβαρή και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια και για τους υψηλούς στόχους που θέτουν για ένα Γηροκομείο στολίδι. Από την πλευρά μας, είμαστε και θα είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας".


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: