Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ κοινός ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ


Δεν συνηθίζω (αν και θα έπρεπε με την ανεχεια που τους διακρίνει) να κάνω προσωπικές επιθέσεις απο την σελίδα εκτός βέβαια αν κάποιος με αποκαλέσει ψεύτη. 
Μου γράφει λοιπόν ο ειδικός σύμβουλος του κ. Μυλωνάκη ο πρώην δήμαρχος Ιναχωρίου κ. Κουκουράκης σχετικά με την απόφαση της μονομετοχικής να τοποθετήσει 150 καθίσματα στη Φαλάσαρνα.   
-"Τι ειναι αυτά τα ψέμματα Γιαννη; τι θελεις να πετυχεις; " λέγοντας μου οτι ειναι ψέματα αυτό που έγραωα οτι θα μπουν απο τον Δήμο 150 ομπρέλες στη Φαλάσαρνα συμπληρώνοντας 
- "Για να γνωριζουν την αληθεια, οσοι βεβαια την θελουν, ο Δημος φετος θα ειναι στην παραλια των Φαλασσαρνων με δυο θεσεις των 500 τετραγωνικων μετρων με 30 ομπρελλες ανα 500 τετραγωνικα."

Εγώ επειδή δεν είμαι ψεύτης και δεν συνηθίζω δημόσια να γραφω ψέματα, του αναρτάω την απόφαση του προέδρου της Μονομετοχικής και δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη με αριθμό ΑΔΑ 6Κ5ΝΟΛ3Ω-Θ5Λ και στην οποία φαίνεται πόσες ομπρέλες θα τοποθετηθούν και πόσες ξαπλώστρες φυσικά και το κόστος μεταφοράς τους.... 
Καλό ειναι λοιπόν να ενημερώνεται ο αγαπητός Κώστας πριν κατηγορήσει κάποιον... 
- Τελικά σε τι πόστο σε έβαλαν κ Κουκουράκη στο δημο μας; Να απαντάς στα σχόλια των πρώην συντρόφων σου; Ή να μας λες αυτά που σου λένε και τους συμφέρει; 
Η απόφαση του δημάρχου λέει για 150 ομπρέλες και 400 ξαπλώστρες, αυτό το έγγραφο σχολιάσαμε και κανένα άλλο. 
Τελικά η παραλία που τόσο θέλεις να την  προστατέψεις απο τον επιχειρηματία .... την κάνεις χειρότερη και με λεφτά των δημοτών.

Υ.Σ ακολουθώ το παράδειγμα που μου δίδαξες.... με αποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: