Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ....;

Το έγραψαν και τα ΜΜΕ και ειναι αλήθεια, η Κίσαμος έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ν.Δ στον νομό 45.9% και σε συνδυασμό το 16% του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πίστη στο κυβερνητικό έργο σε πανελλήνιο επίπεδο όσο και τοπικό. Μαθημένοι να μην έχουμε συνέχεια στα έργα ψηφίσαμε την συνέχιση της πολιτικής αυτής ώστε να δούμε επιτέλους κάτι καλό και εδώ.....
Νέα Λύκεια
Νέος ΒΟΑΚ
Παράκαμψη της πόλης
υδατοδρόμιο και μαρίνα
νέες λιμνοδεξαμενές και 
το φράγμα του Ταυρωνίτη....περιμένουν. 
Φυσικά και όλες οι άλλες χρηματοδοτήσεις μικρών έργων που τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και μας υποσχέθηκαν οι υποψήφιοι μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: