Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με αφορμή την Διεθνή μέρα Μουσείων, στις 18 Μαΐου 2023, στις 18.00 το απόγευμα ελάτε μαζί μας στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου, να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και να φτάσουμε στην Αρχαία Ελλάδα!
Ελάτε να μάθουμε ποια ήταν τα αρχαία παιχνίδια και πώς παίζονταν, να κατανοήσουμε την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική τους αξία!
Αλλάξτε τα ρούχα σας, φορέστε χιτώνες, αλλάξτε τα ονόματα σας σε αρχαιοελληνικά, παίξτε και μάθετε για τα αθύρματα, τα παιχνίδια της αρχαιότητας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: