Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 Η αλήθεια ειναι οτι δεν χτυπάει καλά μπρος απο τα ξενοδοχεία αρχή της τουριστικής περιόδου να υπάρχουν αυτά τα σκουπίδια, αλλά η πραγματικότητα πολλές φορές ειναι διαφορετική απο αυτό που αντιλαμβανόμαστε και την εξηγεί η επιστολή που έφτασε στο blog.
Κύριε Παπαδακη
Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το δημοτικό πάρκινγκ του δήμου που βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο Molos Bay στην παραλία του Μαύρου Μώλου. Η εικόνα αυτή είναι έτσι από τέλη Απριλίου και πλέον αναγκαζόμαστε να τα βγάλουμε προς τον δρόμο για περισυλλογή από τον δήμο καθώς μετά από άπειρες κλήσεις στους αρμόδιους, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Ο λόγος που τα τοποθετούμε προς τα έξω είναι για να εξυπηρετήθουν οι πελάτες τόσο του ξενοδοχείου καθώς και των γειτονικών επιχειρήσεων.
Φιλικά όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής
Υ.Σ Μάλλον δεν έχουν τόπο να τα πάνε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: