Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που διακρίθηκαν αυτή τη χρονιά εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Νέος Κισσαμικός.

Το ΔΣ του Νέου Κισσαμικού (προσεχώς ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1926) δίνει συγχαρητήρια στον Γρανίτη για την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο Χανίων) και του εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Νεροκούρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Χανίων και καλή επιστροφή στην Α’.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην Α’ κατηγορία Χανίων.
Συγχαρητήρια και στον Κρητικό Αστέρα που αν και νεοφώτιστος τερμάτισε τρίτος στην Β’ κατηγορία και του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους του.
Συγχαρητήρια πολλά και στην ομάδα του Κουμπέ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ κατηγορία.
katsarolaki
Στις ομάδες της Δόξας Παχιανών και του Θησεα γρήγορη επιστροφή στην Α’.
Συγχαρητήρια στον φιναλίστ του κυπέλλου Χανίων Απόλλωνα για την όλη φετινή του πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε όλες τις διοργανώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χανίων.
Τέλος θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και στην ΕΠΣ Χανίων αλλά και στην ΚΕΔ Χανίων για την διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων και θα επισημάνουμε ότι οι φωνές διαμαρτυρίας, είναι μερικές φορές για την βελτίωση όλων μας !!!
Ζητούμε συγνώμη, αν έγινε με πιο έντομο τρόπο !!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: