Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Κισάμου ήρθε ο Τάσος Κουρουπάκης με  406 σταυρούς δεύτερη η κ Ε. Κουρουπάκη με 400 σταυρούς.
Κατά γενική ομολογία το ΠΑΣΟΚ ανέβασε τα ποσοστά του στην Κίσαμο μάλιστα σε πολλά τμήματα τα διπλασίασε και τα τριπλασίασε.
Στην Γραμβούσα παραλίγο να έλθει δεύτερο κόμμα και απο τους 50 ψήφους του 2019 πήγε στους 95, στις Λουσακιές απο 13 το 2019 πήγε στους 45, στην Ρόκκα απο τους 15 στους 35, στο Σφακοπηγάδι απο τους 3 ψήφους πήρε τωρα 17και στα Χαιρεθιανά απο τους 4 του 2019 πήγε στους 17, γενικά ανέβασε τα ποσοστά του σχεδόν στο 90 % των τμημάτων. Μεγαλύτερη πτώση στα Καλλεργιανά απο 25 το 2019 πήγε στους 15 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: