Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΚΑΤΙ "ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ

Δρομολογούνται τα έργα στο λιμάνι Καβονησίου μετά και την χθεσινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής στα Χανιά.

Έγινε πρόταση για την βελτίωση των κυκλοφορικών ρυθμίσεων στο λιμάνι Καβονησίου. (Η απαγόρευση διέλευσης οχηματων εντός του λιμανιού να ισχύει απο τις  9.00 το πρωί ως και τις 8.00 το βράδυ) 
Εγκρίθηκε η τοποθέτηση αυτόματου πωλητή εισιτηρίων του ΚΤΕΛ δίπλα στην στάση του..
έγινε ανάθεση και θα τοποθετηθεί free wi fi και στο λιμάνι του Καβονησίου αλλά και το ψαρολίμανο της Λίμνης. 
Θα παραχωρηθεί χώρος 360 τμ (6 θέσεις των 60 τμ) για τοποθετήσεις- παρκινγκ επαγγελματικών ενοικιαζόμενων σκαφών (επι τρέιλερ) - στο Καβονήσι αντί ανταλλάγματος.
Και αποφασίστηκε αυτό που φωνάζω χρόνια τώρα  για σύναψη προγραμματικής σύμβασης για συνεκμετάλλευση χώρων στάθμευσης (175 οχημάτων σύμφωνα με προμελέτη Ρογκάν) .. φυσικά τα χρήματα που δεν τα έχει ανάγκη ο δήμος να πηγαίνουν στα αθλητικά σωματεία της πόλης.

Υ.Σ Ευτυχώς και πρέπει να κάνουμε με τα δυο μας χέρια το σταυρό μας, που ο πρόεδρος του ΛΤΝΧ ο αγαπητός κ. Βιριράκης, αγαπά την Κίσαμο.... αλλιώς τα χάλια μας θα ήταν τα γνωστά.. αυτά που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία χρόνια με την υποβάθμιση του δεύτερου στην τάξη λιμανιού στο νομό σε .. ψαρεύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: