Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

 Μια βόλτα εντελώς διαφορετική πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη μας απο τους τρόφιμους του Αννουσάκειου ιδρύματος της Ιεράς  Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου. Βρέθηκαν προσκεκλημένοι στην υπέροχη ανοιξιάτικη αυλή των συμπολιτών μας Νίκης και Νικόλαου Τριποδάκη. 
Οι τρόφιμοι του ιδρύματος μαζί με το προσωπικό του Αννουσάκειου πέρασαν ένα δίωρο μακριά απο τους χώρους του ιδρύματος σε ένα υπέροχο καταπράσινο και γεμάτο λουλούδια περιβάλλον. 
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Συνδέσμου "Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος" κ. Παντελής Κατάκης, ευχαρίστησε το ζεύγος Τριποδάκη για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στην θαυμάσια αυτή ιδέα που έδωσε χαρά στους τρόφιμου του Ιδρύματος. Ευχήθηκε δε να βρει και άλλους μιμητές εντός και εκτός της πόλη αυτή η υπέροχη ιδέα. Ευχαριστίες και από την κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος κ. Μερόπη Αποστολάκη που συνόδευσε τους τρόφιμους στην υπέροχη αυτή ανοιξιάτικη τους εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: