Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Κισάμου συγχαίρει τη μαθήτρια της Γ’ τάξης Χατζάκη Φρειδερίκη για τη διάκριση της στον 33ο  Διαγωνισμό Αρχαίων Ελληνικών, που διοργάνωσε  ο Σύνδεσμος Φιλολόγων νομού Χανίων το Σάββατο 6 Μαΐου 2023. Η μαθήτρια κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των διαγωνιζόμενων στη Γ’ τάξη. Ο Σύλλογος της εύχεται υγεία, πρόοδο, επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και σε κάθε στόχο που θέτει.

 Η βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 33ο Διαγωνισμό Αρχαίων Ελληνικών του Συνδέσμου έγινε το Σάββατο, 27 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων, της Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: