Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΠΗΡΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Γέμισε η αυλή του Μουσείου με παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου και βάφτηκαν ξανά τα επιδαπέδια παιχνίδια που το ίδιο νηπιαγωγείο είχε φτιάξει το 2014.

- Η παιχνιδιάρικη ομάδα του 4ου Νηπιαγωγείου Κισάμου ενώνει τις δυνάμεις της και δίνει φως και χρώμα στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου! Το πρώτο μας εγχείρημα το 2014 με επιδαπέδια παιχνίδια από παιδιά-εκπαιδευτικούς & γονείς... σήμερα το 2023 επιστρέφουμε...ξαναβάφουμε και δίνουμε υπόσχεση για την έναρξη ενός μεγάλου πρότζεκτ που είχαμε από τότε οραματιστεί...την υιοθέτηση της αυλής του μουσείου και την μεταμόρφωση της...
Ευχαριστούμε τους γονείς που είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας!!!
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κισάμου για την εμπιστοσύνη του!!!
4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: