Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 Μέσω της σελίδας της ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη την αναβάθμιση των υποδομών των Κέντρων Υγείας του νομού.
Την προκήρυξη της διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας Βάμου, Σφακίων, Κισάμου και Χανίων, ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Όπως επισημαίνει, «η ενεργειακή αναβάθμιση, η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των Κέντρων Υγείας θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.
Είχα δεσμευθεί ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε το ΕΣΥ και το κάνουμε πράξη.
Επίσης μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να ανατεθεί η μελέτη για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ενώ προστέθηκαν ως νέα έργα για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του δικτύου σωληνώσεων τροφοδοσίας με θερμό και ψυχρό νερό του Νοσοκομείου και η ανακαίνιση των δαπέδων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: