Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΜΕ 14.16 ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

Στο Διεθνές μίτινγκ Βενιζέλεια – Χανιά 2023 συμμετείχαν οι αθλητές στίβου της Θύελλας το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 28 Μάιου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Ο Σταύρος Σημαντηράκης στην σφαιροβολία Κ20 με βολή στα 14.16μ κατετάγη στην δεύτερη θέση επίδοση που αποτελεί ψηλό όριο για την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 
Στα 80μ Κ16 όγδοος κατετάγη ο Γιάννης Χαχλάκης με χρόνο 10.29, ένατη η Σέβη Κατέσι με 11.34 και στην εντέκατη θέση ο Σταύρος Φελεσάκης με 10.76.
Στους αγώνες σκυταλοδρομίας  8 Χ 50 Κ14 η ομάδα της Θύελλας συμμετείχε με δύο μικτές ομάδες αγοριών –κοριτσιών ,αγώνισμα που διεξήχθη χωρίς κατάταξη, επιβεβαιώνοντας το  ελπιδοφόρο μέλλον για τον στίβο της Κισάμου .

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: