Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ

 Παρακαλούμε πολύ οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί υπεύθυνα για τη διαχείριση της προστατευόμενης περιοχής Λαφονησίου, να προσέλθει στο Δημαρχείο Κισάμου την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00-14:00.
Εκ του Δήμου. 

Μάλλον θορυβήθηκε η δημοτική αρχή με την συγκέντρωση που ετοιμάζουν οι κάτοικοι των οδικών αξόνων Καλουδιανά -Λαφονήσι και Κίσαμος -Κεφάλι και με δημοσίευμα της αόριστα και προς τα ΜΜΕ προσκαλεί μεσημεριάτικο αύριο Τρίτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί!!! 
Εδώ η πρόσκληση των ιδιοκτητών και καταλυμάτων...
Προσκαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, καταλυμάτων κλπ, που δραστηριοποιούνται κατά μήκος της επαρχιακής οδού από Καλουδιανα έως και Λαφονήσι και της επαρχιακής οδού από Κισσαμο - Πλάτανο -  Κάμπο - Κεφάλι - Λαφονήσι να παραβρεθούν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στην ταβέρνα "Καπετάνιος" (διεύθυνση Λιοτσακη Νικολάου) στον Κατσοματάδο Κισσάμου.
Θα συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και θα αναζητηθούν πιθανές πρωτοβουλίες από τους καταστηματάρχες της περιοχής με αφορμή την τοποθέτηση της μπάρας στη παραλία του Λαφονησιού και την υποχρέωση των χιλιάδων επισκεπτών να σταθμεύουν τα ΙΧ και τα λεωφορεία σε μεγάλη απόσταση ενώ θα πληρώνουν όπου κι αν τα αφήσουν για στάθμευση.
Η συζήτηση είναι ανοιχτή για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: