Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Τα δύο από τα 14 συνολικά ασθενοφόρα 4Χ4 για τα Κέντρα Υγείας της Κρήτης παραλαμβάνονται την Τρίτη το πρωί από την 7η ΥΠΕ Κρήτης.
Πρόκειται για την μεγάλη παραγγελία οχημάτων από την Περιφέρεια Κρήτης που πληρώθηκε μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Τα πρώτα ασθενοφόρα θα πάνε στο ΚΥ Μοιρών και Σπήλιου ως και τις 23 Αυγούστου θα πρέπει να τα έχουν παραλάβει και τα υπόλοιπα Κ.Υ του νησιού. ... ανάμεσα σε αυτά και το Κ.Υ Κισάμου.
Στο Νομό Ηρακλείου: Κέντρο Υγείας Μοιρών, Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, Κέντρο Υγείας Χάρακα, Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, Κέντρο Υγείας Άνω Βιάννου, Κέντρο Υγείας Καστελλίου Πεδιάδος.
Στο Νομό Ρεθύμνου: Κέντρο Υγείας Σπηλίου, Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής Αμαρίου, Κέντρο Υγείας Περάματος, Κέντρο Υγείας Ανωγείων.
Στο Νομό Χανίων: Κέντρο Υγείας Κισσάμου, Κέντρο Υγείας Κανδάνου, Κέντρο Υγείας Βάμου.
Στο Νομό Λασιθίου: Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων Οροπεδίου Λασιθίου.
Η παραλαβή θα γίνει στις 9.30 το πρωί στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Υ.Σ Θεωρώ οτι το επόμενο θα ειναι για την Κισαμο όχι επειδή θα μας κάνουν χάρη, αλλά ειναι ότι η περιοχή απ' όλες τις άλλες που λόγω δρόμων και αποστάσεων απο τα νοσοκομεία, αλλά ιδιαίτερα λόγω επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες, το χρειάζεται!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: