Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κατά τη διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών γυναικών και νέων κάτω των 20 ετών οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου Ξηρουχάκης Μανώλης και Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα, συμμετείχαν και πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις καθώς και μετάλλια, έχοντας και πολύ θετικές εμφανίσεις.
   Πιο συγκεκριμένα η Σχοινοπλοκάκη Σταυρούλα, πέτυχε πρώτη νίκη στην κατηγορία των γυναικών κάτω των 20 ετών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, με νέα ατομική επίδοση 10.63μ. Παράλληλα με αυτή την επίδοση σημείωσε και την έκτη καλύτερη προσπάθεια στην κατηγορία των γυναικών και βρίσκεται μόλις 7 πόντους μακριά από την επίτευξη του ορίου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, δύο κατηγορίες πάνω από την ηλικία της.
  Στους ίδιους αγώνες ο Μανώλης Ξηρουχάκης που αγωνίστηκε στα 400μ, σημείωσε νέα ατομική επίδοση με 59"07 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ κατά ένα δευτερόλεπτο και κατακτώντας την 16η θέση στην κατηγορία των Κ20 και 20ος στην κατηγορία των Ανδρών. θυμίζουμε ότι το ατομικό του αγώνισμα είναι τα 400μ με εμπόδια, αγωνίστηκε όμως στα 400μ απλά, καθώς είναι κατηγορία μεγαλύτερη της ηλικίας του, κάτω των 20 ενώ ο ίδιος είναι 16 ετών και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα 400 με εμπόδια λόγω διαφορά ύψους των εμποδίων.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους.
Επόμενο ραντεβού στις 28 Μαΐου στους αγώνες Βενιζέλεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: