Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟ ΠΟΠ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΡΕΝΙΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "OLIVE OIL TROPHY"

 Το ελληνικό ελαιόλαδο για να μη χάσει το τρένο της παγκόσμιας αγοράς του κλάδου, που πλέον έχει ωριμάσει, είναι πολύ ανταγωνιστική κι έχει τα φόντα να αναπτυχθεί σημαντικά μεσοπρόθεσμα, εκτός από ποιότητα χρειάζεται να έχει και ονοματεπώνυμο. 


Aνακοινώθηκαν οι νικητές των Olive Oil Trophy και Table Olives Trophy 2023
Σε ημερίδα για το ελαιόλαδο, που διοργάνωσε η «ΦΙΛΑΙΟΣ» ανακοινώθηκαν οι νικητές του Διεθνή Διαγωνισμού Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και του Διεθνή Διαγωνισμού Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα χρυσό βραβείο απέσπασαν τα ελαιόλαδα στην κατηγορία: Bιολογικό ο Απόστολος Βολιώτης (Voliotis family Organic Extra Virgin), ΠΟΠ ο Ρενιέρης Ι.Κ.Ε (Renieris Estate PGI Chania Kritis), Συμβατικό ο Αντώνης Χελιδώνης (Άναξ Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο-Anax Extra Virgin Olive Oil). Χρυσό απέσπασαν οι επιτραπέζιες ελιές στην κατηγορία: Φυσικές Αφυδατωμένες η Μαρία Μιχελή (Konos-Πατητές ελιές Μάκρης), Φυσικές Ώριμες η FRIEDRICH BLAUEL & CO. LTD (MANI organic Kalamata olives al naturale), Μείγματα, “ΑΘΗΝΑ” – Νικόλαος Τσαρικτσόπουλος (ΑΘΗΝΑ).
Περισσότερα ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: