Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΠΕΘΑΝΕ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η τελευταία πράξη του αναμενόμενου δράματος παίχτηκε σήμερα, για τον άστεγο που τόσο πολύ είχε γίνει θέμα τον τελευταίο χρόνο στην πόλη μας. Ο  Αποστόλης που του πήγαινε κάθε μέρα ένα πιάτο φαί τον βρήκε νεκρό στο μικρό σπιτάκι που του είχαν παραχωρήσει να μένει μιας και δεν ήθελε να μπει σε ίδρυμα ή σε νοσοκομείο. 
Ο άνδρας φέρεται πως υπέστη ανακοπή λόγω υποθερμικού σοκ από το κρύο.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί, όταν ο Αποστόλης διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας Κισάμου, οι οποίοι απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, απο γνωστό γραφείο τελετών της πόλης για ιατροδικαστική εξέταση..

Το λυπηρό βέβαια στην υπόθεση ειναι οτι σαν κοινωνία μπορεί να κάναμε οτι έπρεπε, με προσωπικές αναφορές σε αστυνομία- δήμο ως και εισαγγελέα αλλά δεν αποτρέψαμε το διαφαινόμενο. Απλά θέλω να δω τι θα γίνει τώρα, που έχουμε επίσημα ένα νεκρό, με τους άλλους δυο-τρεις που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Θα επέμβει άραγε ο εισαγγελέας ή θα τους αφήσουμε και αυτούς στην τύχη τους και στην ξεροκεφαλιά τους; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: