Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.....

Δυο δελτία τύπου του Δήμου Κισάμου μας έκαναν άνω κάτω αυτή την βδομάδα το ένα στις 6 Φεβρουαρίου που έλεγε για "Αναστολή λειτουργια του ΕΠΑΛ Κισάμου" ...οτι δεν μπορούν να γίνουν τα εργαστήρια λόγω κρύου στο προαύλιο.. και το δεύτερο χθες αργά που ανακοίνωνε την επαναλειτουργία του μιας και ο καιρός απο σήμερα φτιάχνει και θα μπορούν οι μαθητές να κάνουν έστω και στους 6 βαθμούς που δείχνει το θερμόμετρο τωρα, τα εργαστήρια τους στην αυλή.
- Δεν ξέρω αν κατάλαβαν εκεί στο Δημο και οι υπεύθυνοι τι σημαίνει αυτό ... και αν μετά απο αυτά τα δελτία τύπου (που αναγκάστηκαν να βγάλουν) έπιασαν τα τηλέφωνα όπως γίνεται και πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και να τα έψαλαν στους υπόλογους των υποσχέσεων.. θέλω να πιστεύω οτι το έκαναν. Δεν σχολιάζουμε βέβαια για τα Νέα Λύκεια που καλώς εχόντων των πραμάτων θα κάνουμε εγκαίνια φέτος (βλέπε υποσχέσεις) αλλά για τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ στο προσωρινό χώρο λειτουργίας του Λυκείου στο Μαύρο Μώλος. 
Φωτιά θα πήραν τα τηλέφωνα είμαι σίγουρος όπως και οι επιστολές... φυσικά και εμείς οι γονείς θα δείξαμε τον απαιτούμενο ζήλο ....   και θα τηλεφωνήσαμε σε κανένα βουλευτή, εκλογές έρχονται, να του υπενθυμίσουμε οτι θέλουμε γρηγορότερα τα Λύκεια και τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ απο οτι τον δρόμο προς την Πολυρρήνια, γρηγορότερα τα σχολεία μας από οτι το κλειστό, γρηγορότερα τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα απο ότι την προβλήτα στο Τελωνείο. Είμαι σίγουρος οτι ενδιαφερθήκαμε και εμείς για τα παιδιά μας.... περισσότερο απ' ότι αν πέσει λίγη άσφαλτος προς το κοτέτσι μας.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: