Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΕΒΑ

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του προγράμματος  ‘Έπισιτιστικής Συνδρομής’, Κ.Ε.Α, (ΤΕΒΑ/FEAD), της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου,  της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης ότι η διανομή αγαθών βασικής υλικής και επισιτιστικής  συνδρομής (γάλα, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, παξιμάδια, γραβιέρα, ζάχαρη, παχύρρευστο διάλυμα χλωρίνης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, υγρό πιάτων,), θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου 2023, 7:00 π.μ. – 12:00 π.μ. στα γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι Κισάμου», στον αύλειο χώρο του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κισάμου.
Για την παραλαβή τους, καλούνται οι ωφελούμενοι όπως επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή τον αριθμό μητρώου α.μ.κ.α. Σε περίπτωση που δεν δύναται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, όπως επιτάσσει το πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα κάτωθι τηλέφωνα:  2822023717, 2822022276 (εσωτ.: 64)

Δεν υπάρχουν σχόλια: