Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ

Εδώ και κάμποσο καιρό οι εκδότες των Χανίων προσπαθούν να φέρουν τον δήμαρχο του Πλατανιά, υποψήφιο στα Χανιά και αντίπαλο του Παναγιώτη. 
Ο κ. Μαλανδράκης απο την άλλη που ειναι ένας πετυχημένος δήμαρχος στον μικρό Πλατανιά, το καλοσκέφτεται μιας και θα έχει την υποστήριξη όλων αυτών που απο το ξεκίνημα της δημαρχιακής πορείας του Παναγιώτη δεν τον θέλουν στα πόδια τους. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό δεν κρύβονται "οι καλοθελητές" αφού βλέπουν καθαρά οτι ο Παναγιώτης όλο και εδραιώνεται στην γνώμη των Χανιωτών σαν ο δήμαρχος των έργων. 
Οι επίσημες πάντως αποφάσεις όπως λέει ο κ. Μαλανδράκης θα ληφθούν τον Φεβρουάριο που θα συγκληθεί και η δημοτική του ομάδα, και δεν έχει κανένα λόγο να σχολιάσει το 'εργο και την πορεία του δημάρχου Χανιών.
Πάντως η μετατόπιση του κ. Μαλανδράκη προς τα Χανιά θα ειναι τεράστιο λάθος κατά την γνώμη μου, ειδικά αν ακούσει τις υποσχέσεις των losers, ..... λογικά δεν θα το ριψοκινδυνεύσει όσες και αν ειναι οι πιέσεις, χάνοντας την σιγουριά που του παρέχει άλλη μια πενταετία στο Δήμου του Πλατανιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: