Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΠΕΦΤΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ

Δεν υπάρχει πλέον δρόμος έξω απο την πόλη που να μην έχει αρχίσει να φτιάχνεται, μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις ειναι προεκλογικά χατηράκια, και ορισμένοι απο αυτούς που έγιναν λεωφόροι οι ιδιοκτήτες δεξιά και αριστερά δεν ειναι παραπάνω απο 4-5.
Φυσικά και στην πόλη τα πράγματα πάνε καλύτερα.. μετά την άσπρη νταμαρίσια άμμο έπεσε επιτέλους και πίσσα ...με το σταγονόμετρο. Βεβαια το μεγάλο ερωτηματικό ειναι πότε θα δούμε να πέφτει κανονική άσφαλτο στο γεμάτο λακκούβες οδικό μας δίκτυο. Γιατί ας μην κρυβόμαστε ρίξαμε λίγη για να περάσει ο καρνάβαλος και τίποτα άλλο. 
Τέτοιοι καρνάβαλοι που ειμαστε καλά να πάθουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: