Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Κισάμου για συνδρομή στους σεισμόπληκτους γείτονές μας ήταν άμεση και συγκινητική. Σε μια έμπρακτη απόδειξη στήριξης και αλληλεγγύης, συγκεντρώθηκαν αμέτρητες σακούλες και κιβώτια με απολύτως απαραίτητα αγαθά όπως ιατροφαρμακευτικό υλικό, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα, γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και είδη βρεφικής φροντίδας.
Τα αγαθά κατηγοριοποιήθηκαν ανά είδος, τοποθετήθηκαν σε παλέτες με την βοήθεια του προσωπικού καθαριότητας του Δήμου και μεταφέρθηκαν στον χώρο της μεταφορικής ΙΜΕ Κρήτης, τον οποίο υπέδειξε η ΠΕΔ, για να σταλούν στη συνέχεια στις πληγείσες περιοχές.
Ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία η οποία για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι η ευαισθησία και η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: