Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ KAI ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Έχοντας υπόψη:......
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:
Να ανακαταταχθεί το οδικό τμήμα της ΝΕΟ 90 του Δευτερεύοντος Δικτύου «Καστέλλι Κισάμου –Κολυμπάρι – Γαλατάς - Μουρνιές» και «Γούρνες - Χερσόνησος - Μάλια - Αγ. Νικόλαος» και να ενταχθεί στο Πρωτεύον Εθνικό Δίκτυο της χώρας.
Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκύπτει δαπάνη σε βάρος του Κρατικού
Προϋπολογισμού.
Η απόφαση αυτή και το συνημμένο εποπτικό απόσπασμα google map, με τίτλο: «Αναβάθμιση
τμημάτων ΒΟΑΚ:”Καστέλλι Κισάμου -Μουρνιές” και “Γούρνες -Αγ. Νικόλαος “», να δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
 Ο Υπουργός Υποδομών, και Μεταφορών
ΚΩΣΤΑΣ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Με απλά λόγια τόσα χρόνια άλλα πιστεύαμε, άλλα γινόντουσαν και άλλα μάλλον θα γίνουν και στο μέλλον, φυσικά όλα εν αγνοία μας... Είναι πάντως ένα βήμα για να δούμε μια νέα χάραξη στο δυτικό μέρος του νομού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: