Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023

Υποσχεθήκαμε να το πιάσουμε από εκεί που το αφήσαμε και έτσι έγινε!!!
Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία γιατί το 14ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι έρχεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 3:00 οδό Σκαλίδη,To Κισσαμίτικο  Καρναβάλι είναι πλέον ένας θεσμός Πολιτισμού και Δημιουργίας, τον οποίο η Δημοτική Αρχή προσπαθεί κάθε χρόνο να ενισχύει και οικονομικά αλλά και να τον εμπλουτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 Επίσης η συμμετοχή των ομάδων, ο αυθορμητισμός και ο εθελοντισμός είναι και αυτά που το ενισχύουν το Κισσαμίτικο Καρναβάλι κάθε χρόνο ώστε να γίνεται καλύτερο. Για μια ακόμα χρονιά συμμετέχουν σχολεία, σύλλογοι γονέων, και πολιτιστικά σωματεία αλλά και ομάδες εκτός του Δήμου μας. Με 17 καρναβαλικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση στις 3 το απόγευμα στην οδό Σκαλίδη.
Μετά το τέλος του καρναβαλιού θα ακολουθήσει συναυλία με τους freak tones στην πλατεία Τζανακάκη.
Πληροφορίες:
Τηλ : 2822340200 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης Μανώλης)
Email:koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: