Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΝΕΣΚ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με γνώμονα την ενότητα την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας του τόπου μας, προχώρησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 21.30 στην πρώτη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου που ανέδειξαν οι εκλογές της  15ης Φεβρουαρίου προκειμένου να γίνει η συγκρότηση του σε σώμα. Όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου και όπως προέκυψε από την ψηφοφορία  η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
1.  Πρόεδρος: Χουδαλάκης Ευάγγελος του Ιωάν. από 22-02-23 μέχρι  22-08-24 
     Πρόεδρος: Βερυκάκης Νικόλαος του Αντ.  από  23-08-24 μέχρι  22-02-26 
2.   Αντιπρόεδρος: Βερυκάκης Νικόλαος του Αντ. από 22-02-23 μέχρι  22-08-24 
      Αντιπρόεδρος : Χουδαλάκης Ευάγγελος του Ιωάν. από 23-08-24 μέχρι 22-02-26 
3.   Γενικός Γραμματέας: Παρασκάκης Θεόδωρος του Εμμανουήλ.
4.   Ταμίας: Μπικάκης Μιχαήλ του Ιωάννη.
5.   Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Λαϊνάκη Νεκταρία του Νικολάου. 
6.   Αναπληρωτής Γραμματέας: Σταθόπουλος Αντώνιος του Γεωργίου.
7.   Αναπληρωτής Ταμίας: Μυλωνάκης Στυλιανός Ευαγγέλου.
8.   Μέλος: Φουρναράκης Εμμανουήλ του Δημητρίου.
9.   Μέλος: Δαρατσιανός Φώτιος του Εμμανουήλ.
Τα αναπληρωματικά μέλη του ΝΕΣΚ Βεργεράκης Απόστολος του Αντωνίου και Κορακάκης Αντώνιος του Ιωάννη ορίζονται από το Δ.Σ. του ΝΕΣΚ ως Συντονιστές της Εθελοντικής Ομάδας. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα είναι ένα πολυδιάστατο σχήμα με σύστημα οργάνωσης βασισμένο στο συντονισμό δράσεων.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος                        
Ο Γεν. Γραμματέας
Χουδαλάκης Ευάγγελος      Παρασκάκης  Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: