Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΣΚ

 "Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου και αντιπροσώπων στα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα".
Θέλω να εκφράσω δημόσια, τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια μου στα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ του ΝΕΣΚ, και στους αντιπροσώπους για τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα. Συγχαρητήρια ανήκουν και στους επιχειρηματίες που προσήλθαν στην σημερινή διαδικασία και στήριξαν την ύπαρξη του ΝΕΣΚ ευελπιστώντας να έχει ενεργή παρουσία και ανάληψη ενεργειών προς την ανάπτυξη και πρόοδο του επιχειρείν στον δήμο μας. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στον τέως Πρόεδρο (και ξανά νεοεκλεγέντα μέλος), κ. Χουδαλάκη Ευάγγελο για την ξεκάθαρη δημόσια θέση του ότι εφόσον έχει την ψήφο των μελών του ΝΕΣΚ και στην συνέχεια των νέων μελών του Δ.Σ. και συνεχίσει ως Πρόεδρος δεν θα αναμιχθεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος, θεωρώντας πολύ σημαντικό την ουδετερότητα του Προεδρείου του συλλόγου, ώστε να μπορεί να διεκδικεί και να τοποθετείται δίχως "δημοτικό έλεγχο". Εύχομαι είτε ο κ. Χουδαλάκης, είτε όποιος αναλάβει στο νέο Δ.Σ. ως Πρόεδρος, να υιοθετήσει αυτή την θέση και να οδηγήσει τον ΝΕΣΚ, μακριά από σκοπιμότητες και με μοναδικό γνώμονα, το δημόσιο συμφέρον του επιχειρηματικού κόσμου και της ανάπτυξης του δήμου Κισάμου.
Με εκτίμηση Σταθάκης Θεόδωρος Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: