Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο κ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με δήλωσή του, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, κάνει γνωστό ότι δεν θα δεχτεί τη βουλευτική έδρα που έμεινε κενή στον νομό Χανίων μετά την πρόωρη απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του

"Στέκομαι με σεβασμό στο πένθος της οικογένειας του Μανούσου Βολουδάκη, οφείλω όμως θεσμικά να ξεκαθαρίσω την στάση μου σχετικά με την βουλευτική έδρα στο νομό Χανίων.
Παρόλο που στις εκλογές του 2019 ήμουν πρώτος επιλαχών, δεν θα αναλάβω την έδρα στο νομό Χανίων λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών μου στον ΕΟΤ, της ανάθεσης συγκεκριμένων καθηκόντων από τον Πρωθυπουργό ενόψει εθνικών εκλογών αλλά και την ήδη δεδηλωμένη απόφαση να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής. 
Για το σκοπό αυτό απέστειλα σήμερα σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα."
Δημήτρης Φραγκάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: