Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τον εμπορικό κόσμο της Κισάμου.
Έχει εκλογές ο Εμπορικος μας σύλλογος.
Κάποιες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με βρίσκουν εκτός Ελλάδας αλλά πιστεύω οτι θα πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής μας να πάνε να ψηφίσουν μαζικά ώστε να δυναμώσουν το εμπορικό μας σύλλογο.
Οι υποψηφιότητες που διάβασα είναι όλες αξιόλογες και πιστεύω οτι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν ανιδιοτελώς και με μόνο στόχο να προασπίσουν συμφέροντα των επιχειρήσεων μας και της περιοχής μας.
Είμαι σίγουρος ότι με τις ανακοινώσεις κάποιων υποψηφίων έχουν καταλάβει όλοι οτι ο εμπορικός είναι και πρέπει να είναι πάνω από κόμματα,χρώματα και κρυφές προσωπικές φιλοδοξίες άλλων εποχών..
Δυνατός και υγιείς εμπορικός σύλλογος Κισάμου σημαίνει δυνατή και υπολογίσιμη φωνή παντού!
Καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους!
Μιχάλης Στεφ. Χαιρετάκης
Πρόεδρος Ελαιουργών Ν. Χανίων
Μέλος Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χανίων
Μέλος ΔΣ ΕΒΕ Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: